.: Földmunka árak - Fuvarosklub - megbízható fuvarozók :.

A jók a jókkal tudnak a legjobbak lenni


Földmunka árak

A földdel való foglalkozás, annak megmunkálása, a földművelés az egyik legősibb szakma, mesterség. A világ fejlődésével hatalmasat változott, bizonyos cégek ma már nagyon fejlett, modern gépekkel végzik ezt a munkát.

Ezek a gépek megkönnyítik ugyan a munkát, azonban áruk igencsak borsos. Ezért nem javasolt minden esetben az összes szükséges gépezet megvásárlása. Lehetőség van arra is, hogy bizonyos rész- vagy éppen teljes munkafolyamatokat az erre szakosodott cégekre bízzuk. A földmunka árak Magyarországon változatosan alakulnak. A döntés előtt tehát megéri tájékozódni.

Földmunka árak körképe

A földmunka árak kapcsán az első szempont, amit figyelembe kell venni, hogy a díjszabás mi alapján történik. A legtöbb ilyen területen tevékenykedő cég munkaóra alapján számláz, de más díjszabások is vannak.

  • Óradíj alapú díjszabás

    Az óradíj általában a felhasznált munkagép milyenségétől függ. Ez alapján más lehet például egy minikotró kisgép egy órás munkadíja és más egy kombinált földmunkagépé. Az interneten fellelhető információk alapján az első esetében nagyjából 5500 Ft/óra, a másodiknál ennél magasabb, körülbelül 8500 Ft-os óradíjra lehet számítani.

  • Díjszabás köbméterenként

    Bizonyos cégeknél a megmozgatott anyag köbmétere szerint számláznak. Ezt főképp az anyagok elszállításánál alkalmazzák. Attól függően, hogy ez sóder, homok, termőföld, vagy más anyag, természetesen mások lesznek a földmunka árak is.

Az óradíj és a köbméter alapú elszámolás esetén is jó ha tudjuk, hogy vannak olyan cégek, amiknél plusz díjat kell fizetni a gépet kezelő munkásnak is. Ezt jobb ha előre tisztázzuk, nehogy meglepetések érjenek a végösszegnél.

Ezen túlmenően plusz költségként szokott jelentkezni még a kiszállási díj, ami néhány cégnél az alap földmunka árakon felül fizetendő. Az interneten fellelhető információk alapján lehet akár ingyenes is, de előfordul, hogy akár 10-12 000 Ft-ot is kérnek. Ez attól is függ, milyen távolságra kell elmenni a géppel.

A legmegbízhatóbb földmunkás vállalkozók

A földmunkával foglalkozó cégek közötti döntésben nagy segítséget nyújt, ha olyan emberek ajánlásait olvashatjuk el, akik már igénybe vették az adott cég szolgáltatását. Így egyrészt össze tudjuk hasonlítani a földmunka árak tekintetében a vállalkozásokat, valamint információt kaphatunk arról is, mit tapasztaltak azok, akik már megbízták valamilyen munkával a vállalkozót.

Ha gyors döntésre van szüksége, válasszon a legmegbízhatóbb, földmunkával foglalkozó vállalkozások közül. Így biztosan nem csalódik!

**********************************

Kérdése, véleménye van? Keresse ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségeken. 
A megadott számon Nagy Judit fogja tájékoztatni Önt.

E-mail: megbizhatok@gmail.com

Telefon +36 20/42-300-42