.: Daruzás árak - Fuvarosklub - megbízható fuvarozók :.

A jók a jókkal tudnak a legjobbak lenni


Daruzás árak

A daruzás árak Magyarországon elég változatosan alakulnak. Az ezzel, vagy ezzel is foglalkozó vállalkozások nagy része egyedi ajánlatot ad az ügyfélnek, hiszen nagyon sok mindentől függ a díjszabás.

Az egyedi árajánlatok esetében – és ezt természetesen nemcsak a daruzás árak tekintetében igaz – fontos, hogy megbízható partnerrel dolgozzunk. Hiszen egy olyan piacon, ahol kevés az összehasonlítási alap, például a daruzás árak esetén, könnyen félrevezethetik az embert.

Daruzás árak áttekintése

Az interneten fellelhető információk alapján a daruzás árak három legfontosabb szempontja:

  • gépjármű típusa, teherbírása

    Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb teherbírású egy gép, annál több pénzt kérnek érte. Természetesen függ attól is, hogy milyen komplex feladatok elvégzésére képes a darus kocsi, illetve az is, hogy milyen rakfelülettel rendelkezik. Az sem mindegy, hogy mekkora a gémkinyúlás, milyen távolságokat, magasságokat lehet elérni a daruval.

  • munkaóra

    A legtöbb interneten fellelhető vállalkozás óradíjat fizettet ügyfeleivel. Itt tehát a munka elvégzésének idejét tekintve változhatnak az árak. Az óradíjak 5.000 Ft+ÁFA-tól akár 16.000 Ft+ÁFA-ig terjedhetnek.

  • futott kilométerek

    A megtett kilométerek szerint még magasabbak lehetnek a daruzás árak. Az interneten elérhető adatok alapján a daruzásra alkalmas gépjárművek kilométerdíja 200 Ft-tól egészen 500 vagy akár 1.000 Ft-ig terjedhetnek (ezek az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák). Attól függően természetesen, hogy milyen távolságra kell kimennie a gépjárműnek. Valamint attól is, hogy városon belül maradnak-e, esetleg valahol máshol kell a munkát elvégezni.

Egyéb felmerülő költségek

Néhány vállalkozó plusz költségként ki- és beszállási díjat is számláz ügyfeleinek. Ezt természetesen még a kilométer és óradíjakon felül jelentkezik.

A legtöbb honlapon fellelhető daruzás árak csupán tájékoztató jellegűek, általában megállapodás szerint történik az árajánlat adás, egyedi alapon. Pontosan ezért fontos, hogy megbízható vállalkozót találjon.

Mivel a daruzás pontos és precíz munkát igényel, ezért fontos, hogy a gépet kezelő ember megfelelően képzett és tapasztalt legyen munkaterületén. Ha megbízható partnert keres, válasszon daruzással foglalkozó vállalkozók közül! A listában szereplő vállalkozók a legmegbízhatóbbak saját területükön.

**********************************

Kérdése, véleménye van? Keresse ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségeken. 
A megadott számon Nagy Judit fogja tájékoztatni Önt.

E-mail: megbizhatok@gmail.com

Telefon +36 20/42-300-42