.: Autómentés árak - Fuvarosklub - megbízható fuvarozók :.

A jók a jókkal tudnak a legjobbak lenni


Autómentés árak

Aki megszerzi jogosítványát és volán mögé ül, az vállal minden kockázatot, ami az autóvezetéssel együtt jár. Ebbe pedig beletartozik az is, hogy valamilyen baleset vagy meghibásodás miatt nem tudja folytatni útját, és egy ideig egy helyben kell vesztegelnie. Ilyenkor a legfontosabb, hogy minél hamarabb segítséget kapjon az autós.

Az autómentő cégek pont az ilyen esetekre specializálódtak. Arra, hogy a bajba került autót a legrövidebb időn belül olyan helyre szállítsák, ahol orvosolják a problémáját. Két cég között azonban sok különbség lehet, például az autómentés árak terén is. Nem mindegy tehát, hogy milyen autómentő céget választ!

Mire számíthat az autómentés árak területén?

Röviden annyit lehetne mondani, hogy ahány cég, annyi díjszabás. Az autómentés árak változatosak, sok tényezőben lehetnek eltérések.

A cégek általában kilométerenkénti árat fizettetnek a károsulttal, ami az elérhető információk alapján általában 100-160 Ft/km között alakul. A kilométerenkénti összeget a cégek sokszor az alapján határozzák meg, hogy hová kell az autóért menni. Nyilván adott városon belül az autómentő cégek kedvezőbb árakkal kínálják szolgáltatásaikat. Más városokba és külföldi autómentés esetén megint más a díjszabás.

Nem ritka, hogy az autómentő cégeknek az óra, vagy kilométerdíjon felül alapdíjat is kell fizetni a kiszállásért. Az interneten elérhető információk alapján ennek díja 5000-10000 Ft között mozog.

Autómentés árak – kedvezmények

Ha az autómentő cégnek van saját autószervize is, akkor kedvezményesen juthatunk hozzá az autómentési szolgáltatáshoz. Az interneten található adatok alapján ilyenkor több tíz százalékos kedvezménnyel nyújtanak segítséget, vagy akár ingyenesen is.

A gyors döntésben segítséget nyújthat, ha olyan emberek ajánlásait olvashatjuk el, akik már igénybe vették az adott autómentő cég szolgáltatását. Ezáltal biztosak lehetünk benne, hogy megbízható partnerre bízzuk gépjárművünket.

Ha gyorsan kell döntenie, válasszon a legmegbízhatóbb autómentő cégek közül! Így elégedettsége garantált!

**********************************

Kérdése, véleménye van? Keresse ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségeken. 
A megadott számon Nagy Judit fogja tájékoztatni Önt.

E-mail: megbizhatok@gmail.com

Telefon +36 20/42-300-42